Dobro, skupi smo, neljubazni i škrti, jednostavno zaobiđite Hrvatsku i odite negdje drugdje. Nitko nikoga ne tjera da ide u Hrvatsku, ideš tamo gdje je dobro i gotovo. Tolika opsjednutost i pljuvanje mi nije jasno...
@croatia, niko ne ode u HR s mislju odoh platiti 7,5 KM dvije snite hljeba, list zelene i kolut kavade, sve pod nazivom "hamburger". niko ne ode u restoran s ocekivanjem da ce "postavljanje stola" platiti 84 kune. uostalom, ako nesto placam, onda bi to trebalo biti opcionalno, odnosno da mi ponudi i - nepostavljanje stola. navedeni primjeri su cist bezobrazluk i ljudi su ukazali na iste jer su SOKIRANI. naravski da nikom od njih nece na pamet pasti opet doci. ali kad neko dodje, pa ga drze za budalu i naprave zivi ciganluk, jos bi taj neko trebalo da suti, da nikom zivom i ne prica sta mu se desilo??? joj, evo sto je u zadnje vrijeme u HR na djelu gusenje slobodne i kriticke misli, ali da je otislo toliko daleko da i komentatorima na forumima smeta kritika, da ne povjerujes... bas te zaglibili. fin je komunizam kakvu vi totalitarnu drzavu upravo stvarate. bitno da "svastikasi" mogu slobodno izraziti sto misle ;)
Turista iz BIH nema ni u statistikama, prije ulaska u EU kad nije trebala putovnica bilo je više turista, ali poslije toga više ne, ne razumijem što vas toliko ima zanimati Hrvatska i cijene tamo? Fino je zaobiđete i gotovo, i tako Ima najviše Austrijanaca, Nijemaca, Slovaka, Slovenaca, Čeha, Talijana, Poljaka, ne znam što si umišljate da ste neki faktor zbog kojeg će hrv. turizam propasti. Ima milijun mana, ali ovo likovanje je jadno.
Prikaži sve komentare (545)