Ne može nikakva vlast u bilo kojoj zemlji biti sposobna dok u parlamentu sjede oni koji su tu zemlju pokušali uništiti. To nije moguća.Možemo na glavi dubiti,ne pomaže. I nema na svijetu političara koji može nešto tu uraditi.Srbi sve blokiraju,sve što ide u prilog jačanju države i to je njima omoguženo ovim posranim dejtonskim ustavom. Hrvati opet samo treći entitet zanima,jebe im se za BiH. I onda dođu ovakve gluposti o nesposobnoj vlasti,paušalno bez ukazivanja ko i koji dio te vlasti ne dozvoljava funkcionisanje. Tako se nikada ništa neće promijeniti,oni će nastaviti sa opstrukcijama s ciljem da postignu svoje ciljeve.Pri tome mute,bacaju prašinu u oči i pokušavaju krivicu svaliti na Bošnjake.Ta teroristi,te unitaristi,te džamahirija,Teheran i slično. Pas laje,karavani prolaze a para nema. I onda imaš naše konje poput Šćepe,koji na tome pokušavaju ušićariti i dočepati se vlasti,bez da ih zanima BiH ili Bošnjaci..
Neću to reći,hoću rećći da srbi i hrvati vrše opstrukcije na svakom koraku.Njima je BiH zadnja briga i rade sve da je definitivno unište. Za razliku od njih Bošnjaci vole,trebaju i žele BiH. To je sva mudrost i istina nažalost. A što se SDA tiče,oni meni ništa ne znače. Mene zanima samo da Bosna opstane i preživi ove ublehe,izdajnike i dušmane.
Foliras sam sebe,sto ti to treba,Bosnjaci da zele jaku BIH ne bi uporno birali SDA.Zapamti:"Nema jedinstvene i jake BIH sa SDA,SDS,HDZ!
Prikaži sve komentare (97)