Ne znam ko je Bagdadi, al znam da su Iranci odnosno šije najgora stoka na planeti. Evo samo malo da vidimo šta su islamski učenjaci rekli o šijama: Kad je Gengis Kan napao sa Mongolima muslimane, Šije su im se pridružile (Ibn Tejmijje, [Minhaaj us-Sunnah (v. 5 p. 155)] -- Imam Ahmed je upitan o čovjeku koji psuje ashabe (dio šiitske vjere): Ne smatram takvog čovjeka muslimanom, odgovorio je. -- Ko god psuje ashabe, bojim se da je nevjernik poput šija (Imam Ahmed) -- Šitsku vjeru je osnovao Abdullah Ibn Saba, jevrej Ibn Tejmijjej [Majmoo’ al-Fataawaa (v. 28 p. 483)] Imam Buharija : Teško onome ko je klanjao sa šiitima. Ibn Tejmijje: Šiti nemaju nikakvu drugu namjeru, nego da unište islam. I još za kraj, šiti su napali Bagdadi iznutra, i počeli rušenje Islamske države iznutra dok su još Osmanlije vladale Bosnom.
Pomagali kako bi mogli širiti šiizam, nikakav drugi cilj nije bio. Mada sam čitao intervju gdje kaže Dudaković da je to laž da je Iran pomagao. Pomagala je i Turska a saudijska arabija i danas šalje penzije šehidskim porodicama
"Vlada u Teheranu, Turska i još neke zemlje slale oružje bosanskim muslimanima tokom rata, tvrdi bivši zvaničnik Unprofora" Pa ako Saudijci šalju pare s debelim razlogom, onda su iranci slali svoju pomoć sa debelim razlogom takođe. I nema tu priče da se siizam ne može širiti. Šiizma već ima, i to u islamskoj zajednici ima dosta šiizma, toliko da svi šute. I nema to "spaja nas vjera u Allaha". I onda kad počneš čitati njihove knjige počneš polako psovati ashabe, tvrditi da je trećina Kur'ana zakopana u Iranu pod zemljom, čekaš 12-og Mehdiju, počneš vjerovati da je Aiša kurva, čitaš hadise tipa "prenosi se od magarca da je Poslanik rekao".. I govorim o Atifu Dudakoviću, koji je oslobodio Krajinu. Vi Sarajlije tvrdite da je Iran slao oružje iz Hrvatske preko Bihaća, a ovdje ljudi u Krajini ne vjeruju da je Iran uopšte slao oružje. Očito da nešto ne štima.
Prikaži sve komentare (170)