sda je jedina stranka koja nažalost nema mašineriju i ljudstvo posvećeno iščitavanju članaka po portalima i komentarisanja na forumima, pa, ako se neko pita, zbog toga i manjak afirmativnih komentara. dežurni besposličari pak više vole popularne poteze kao ono kad prosipaju šuplju haris, sefer i zukorlić, u dodikovom fazonu, i oni bi voljeli da imaju svog dodika (bez obzira što pokrade sve živo, oni vole takve), kontanje politike im teško ide, pa ni bakirove odmjerene političke izjave im nikako ne pašu. ali ovo je ta zemlja bosna, troglava aždaha, haris je zaustavio sve pozitivne procese svojom šupljom pričom, bakir polako mora to sad da ispravlja i demontira, ispravnim političkim odlukama otjerao je dodika u opoziciju, sipa mu je za petama, i natjero ga da ode u potočare, i opet vama ništa ne valja. to je ta zemlja bosna, i jedini način na koji se može nešto uraditi je ovaj, jadan i bijedan, spor, trom, dosadan, ali jedini.
e super si izrazio svoje razmišljanje, kad ti je haris nakon svega dobar političar. što se bakirovog poštenja tiče, što se krađe tiče, što se dvoraca tiče, što se boravka u trezoru tiče, što se zlatnog ljiljana i zlatnih kašika tiče, interesantno ali niko živ nema dokaz nizašta. sve sama glupa naivna avazovska propaganda u koju maloumni vjeruju. 25 god su il on il babo mu predsjednici, pa sračunaj kolko je regularno mogo zaradit, sasvim dovoljno za kuću na kovačima i vilu na poljinama, svaki menadžer za tolike godine to zaradi a ne predsjednik predsjedništva. ne kažem da nije bolje i on i žena mu da su se odrekli primanja u humanitarne svrhe, ali uglavnom, uglavnom je sve jaako prenapuhano u avazovskom mafijaškom fazonu.
Ha ha opet bakirov levat. Šta je uradila SDA za 25 godina? Eto ti odgovora na tvoje glupo pitanje dovoljno je samo pogledati.
Prikaži sve komentare (167)