Vidim prave se ljudi namjerno malo blesavi i prebacuju cijelu pricu na problem jezika koji ionako ne postoji. Stvar je, cimeri naši federalni, u tome da hrvati žele imati utjecaja na tv program i uređivačku politiku barem na jednom kanalu i da ako vi imate to pravo e onda bome imamo i mi!
I komisic je hrvat a dobro znamo da je bio bošnjak od glave do pete... Dakle, nije stvar tko je novinar ili urednik, nego je stvar tko bira novinara i urednika.. Cimeri, cimeri, opet fore prodajete..a jeste zaje.bani! ; )
E dobro si primjetio, BiH podijeljena, pa onda unutar te podijeljene BiH podijeljeni bošnjaci, pa podijeljeni hrvati, pa podijeljeni srbi, pa sejdic finci isto nesto seru, pa podijeljena i međnarodna zajednica oko pitanja BiH, ... Čuj, da je komplicirano bome je, ali ne smije se odustati. Malo po malo! Pa evo, već je nešto i bolje nego je bilo prije 10 godina.. Nema bez Hrvata ništa, nije to nikakav moj fašizam, nego jednostavno nema ničega bez suradnje i suživota jer je jednostavno tako kako je i moš se jeb.at! ; )
Prikaži sve komentare (505)