Evo da podcrtam da ne podrzavam nikakvu teroristicku gamad. Nesto u meni govori da pola od navedenog nema veze sa istinom ili je sve preuvelicano. Pa covjece trebali bi uhapsiti pola Bih-e zbog upotrebe svih tih gore navedenih rijeci jer sam vidjela da ih masovno koriste. Mozda zenska nema pojma di je novac zavrsavao, kontala salje siromasima i na kraju..truba..
Koja je to glasovna promjena? :D JOTOVANJEEEEEE grammar police..nego da kaj se teme tice i mislim si da je netko preusmjeravao lovu..a ova teta pojma nije imala..
"Jesu li samo muslimani teroristicka gamad?" TI ocito filtriras recenice. Moje je da napisem,a kak ces ti razumjeti to je tvoja stvar. Nigdje nisam napisala da su SAMO muslimani teroristicka gamad. S obzirom da se u clanku govori o islamic state na tu gamad sam mislila. Ili nisu gamad? Nadalje imas razne vrste i podvrste gamadi od cionisticke,genocidno-fasistoidne i inih. Zar ti mozes uopce povezati islam i muslimane sa terorizmom ili su ta dva pojma kontradiktorna? Ne ide nikak jedno sa drugim i da gore sam bila fina..nabijem te na gramatiku i sve jednu glasovnu promjenu od jotovanja,sibilarizacije,palatalizacije i materina. Aj bok.
Prikaži sve komentare (467)