Koje smo mi balije... kada nam trebaju donacije, valjaju nam dijasporci, ali kada nema hape, odmah smo tu da im psujemo majku i kritikujemo svaki korak. Nisam dijasporac, ali postujem sto trose kod nas pare svakog ljeta, umjesto u Francuskoj, Njemackoj, Americi, Turskoj... no, to se negleda jer balija zeli da licno vidi taj novac u svom dzepu, tek bi mu onda dijasporci bili dobri.
Kakve to veze ima sa bilo cim? Nemoj sve ljude stavljati u isti kos, neki dolaze ovdje jer im je to zemlja oceva. I ako se neki kurce, neka se vala jos vise kurce ako to znaci da ce naredne godine jos vise uloziti u BiH nego prosle. Dijasporci NE MORAJU ovdje ulagati, ali ipak to cine...oni su dokazali da vole ovu drzavu, gotova prica. Opet, balija nikad nije zadovoljan i u svima vidi greske osim samoga sebe. Zbog toga je ova BiH mozda i ovoliko prokleta zemlja.
nije vam dosta sto terorizirate po evropi i ubijate novinare pa bi sad i po republici srpskoj?....e pa malo ste se zayebali...nismo vam mi kilavi francuzi....ima da vas podsjetimo kako prolaze agresori i teroristi na republiku srpsku....
Prikaži sve komentare (98)