Koji ste papci svi u Bosni. Prvo ne umijete pročitati tekst i izvući važne stvari iz tog teksta. A drugo pucat će te i pljuvati po svome samo da bi vam rekli "bravo" ovaj osudjuje ove teroriste. Pa blentani blentavi jel vidite ko hapsi i ko donosi rješenja za ta hapšenja? Ko je sudija, ko je vjestak a ko optuženi? Pročitajte malo život poslanika kojeg slijedite, pročitajte Kur'an koji je i vama objavljen, pa će te znati koga da slijedite i ko je na pravom a ko na krivom putu. Više srbi i hrvati znaju o poslaniku i o vašoj veri nego vi sami. Danas je Bilal a sutra ces biti ti na Bilalovo mjesto. Tako je i bilo prije 20ak godina. Davno li to bješe? Kako vidim u Bosni više vlasti ima tkz. RS nego Bosna. Šta oni odluče to se i desi. Eto i vas su iz Klixa pretresli i oduzeli vam sve podatke, a ko je bio nalogodavac?
Sve to stoji,samo prijatelju zar nije steta da ovaj odvodi nasu omladinu u mjesta za koja nikad nisu culi i da se bore ne znajuci ni protiv koga niti za koga?Zasto on sam nije otisao,zasto ne nagovara ljude da se bore za Palestinu?
@nurkovicu haj ti u rozaje pa tamo palamudi, jel t i jasno ? Bas si nasao primjer koga da slijdimo mi u Bosni. Majmuna koji djecu i omladinu salje u rat i rastura porodice. Ako ti je toliko drag vodi ga sebi pa nek vama tamo vazi...
Prikaži sve komentare (299)