Pudaric poceo kao i Covic da odredjuje ko je pravi srbin odnosno hrvat, a kad se na da je Pudaric iz SDP koji djeluje na prostorima gdje su bosnjaci vecina, sta onda ocekivati osim pokusaja da politicari utvrdjuju ko je pravi srbin ili hrvat, samo oni koje Pudaric i Covic proglase pravim srbima i hrvatima su to, a svi drugi srbi i hrvati su gradjani drugog reda i nisu pravi srbi i hrvati
nije istina. covjek nikome ne brani da bude srbin, naprotiv. on govori o tome da se ne moze biti malo ostali pa malo srbin, odnosno, moze i to, ali ne na nacin kako su ona dva hostaplera zamislila ;)
Ono sto Covic odredjuje i ovo sto radi Pudaric su razlicite stvari , i ovo poredjenje nema veze sa logikom. Covic odredjuje ko je pravi Hrvat a ko nije izmedju ljudi koji se citav zivot izjasnjavaju kao Hrvati. Dok ovo je ipak kriminal jer covjek koji se na popisu 2013 izjasnio kao Bosnjak (sam pred tv kamerama priznao) sad odjednom postao Srbin. Ako je Srbin nek je onda Srbin citav zivot a ne samo ove cetiri godine.
Prikaži sve komentare (69)