Vidim gledaju se srpske televizije. Ne gledajte PINK , Ne gledajte zabavne emisije na srpskim televizijama. Gledajte vase voditelje koje SDA zapošljava da bljuju. Ivan je htio da bude duhovit i totalno je fulio. Meni je lično odvratan otkako je postao "zvjezda" isto kao i onaj Amidžić (u keš taxiju je bio dobar). Ali ovoliki broj komentara pokazuje koliko ste vi optereceni time sta se desava u HRVATSKOJ i SRBIJI a žmirite na stanje u BiH. Muslimani nisu odgovarali za veliki broj zločina u BH....vi zmirite, povratak raseljenih u FBIH....vi zmirite, silovanja po Srednoj Bosni i Sarajevu....vi zmirite. Po komandnoj odgovornosti od muslimana niko nije kriv a Srbi i Hrvati su odgovarali (i ja se slažem da nisu svi i da trebaju). Televizije u BiH su toliko jednostrane i minimiziraju neke bitne stvari. Vrijedjanje sa vaše strane nije prijatno i očekujete da vas neko poštuje. Svima kažem čitajte komentare na Klixu pa kad dodješ ko turista u Sarajevo da skontaš da je ispod maske mržnja.
Da ti kratko i jasno kazem NE SERI !!! Treba da vam ruze bacamo zato sto ste nas 4 godine ubijali, silovali, pravili masovne grobnice i nikad se niko nije izvinuo... Zene u crnom kad se okupe u Beogradu napadaju ih i vrijedjaju samo zato sto suosjecaju da zrtvama... je li to lice koje Srbi pokazuju kad se dodje u Beograd??? Predlazem da procitas ti malo komentare na kuriru vezano za Bosnjake, pa ces vidjeti da su cak i gori od ovih..
To ja nikad neću reći i mislim da su srbi baš zasrali. Izvinjavali su se ljudi (iskreno mislim da je sve politika a ne stvar osječanja) nemoj da lažeš da nisu. Kurir ne čitam jer košta 18 pfeninga pa vidi ko to čita (pročitaj novosti i blic i tamo komentare pa nešto pričaj). Ja ne živim u Beogradu i crne plačenice me ne ineteresuju. Ali sam u BiH i itekako me interesuje gdje živim i s kim. Kad sredimo svoju baštu onda po tudjoj možemo srati. Vrijedjanje cijelog naroda (to je onako baš ljudski, baš ko pravi vjernik i čovjek prije svega),ne prihvatam a to se ovde radi ko da su bošnje od zlata a ne ista govna. Fuj lažovi a sve go vjernik. Fuj.
Prikaži sve komentare (709)