Kao srpkinja se stidim, vracamo se u proslost "velike srbije" itd... Sta je to posebno biti "srbin" ?! kakva velika srbija i otadzbina ?! Mi smo kao i svi ostali, govna, i to je to. Koje borbe protiv zapada i prodane duse ?! Veliki srbi zive u proslost....ako toliko zele da Srbija ide napred, trebaju znati da je kljucna rijec : RAZVOJ i BUDUCNOST A NE PROSLOST. Proslost je otrov za srbe I njihov razvoj.
Sto si se to majke ti isprosipala???,,Vracamo se u proslost" pa zavisi,kako ko.,,Sta je posebno biti Srbin"?Pa veruj mi da jeste ali moras da budes pripadnik tog naroda da bi razumela!!! ,,Veliki Srbi"-oni ne zive u proslosti ali da bi imao svetlu buducnost,moras imati blistavu proslost! Za tvoju informaciju,Srbija ide napred,putem razvoja i prosperiteta.Ali uvek ima ljudi koji su protiv toga.Pa tako i u vlasti imas,opoziciju i poziciju!!!
Bas ti je misao konfuzna. Cini se da si htjela reci kako proslost nije vazna i kako se buducnost ne pravi na cvrstim temeljima proslosti, nego onako, na staklenim nogicama, od danas do sutra. Srpkinja se pise velikim slovom. Srbi i Srbija takodje. Sve u svemu, napisala si veliku glupost. Nemoj da se stidis kao "srpkinja", nego kao osoba koja nema nista pametno da kaze.
Prikaži sve komentare (165)