Može li netko ovog magarca strpati napokon iza rešetaka?! Zbog njega i njegovog testiranja hrvatske žilavosti i izdržljivosti sada smo svi u neobranom grožđu. Zaslužio je da se nađe na smetljištu političke povijesti, a ne sumnjam da će o njemu imati što reći i Tužiteljstvo. Njegov dosadašnji opus zaslužuje tri velika slova: FUJ! Nadam se da će se Izetbegović ovaj pout ponašati kudikamo korektnije spram Hrvata jer zemlja je na pšrekretnici, ma što neki mislili, a bošnjački političari imaju povijesnu šansu potaknuti pozitivne procese jednakopravnosti, razumijevanja i suradnje, ili se pak mogu odlučiti da zadaju posljednji fatalnin udarac u srce ovoj zemlji kao što su bošnjački predstavnici činili proteklih 10-15 godina. Baš me zanima za koju od opcija će se opredijeliti. Hrvati su ovaj put spremni energično podržati BiH, ali i energično braniti svoju poziciju, pa taman to značilo disoluciju jer čega je dosta, dosta je. Ja sam oduvijek volio BiH, ali ako ona ne voli moj narod, onda F.O.
@heceg,dajte vec jednom kad str toliko ugrozeni osnujte taj famozni 3.ali pod uslovom da zakinete pola Federaciju a pola RS pa da vidimo sta ce vam na to reci vas jaran Duduk!Bem li vam Sunce krvavo samo bi da komadate,kako nitko ne ds kakav prijedlog ds se nesto uradi glede privrede,otvaranju radnih mjesta i dr.ali ne,mi smo ugrozeni i hicemo entitet oa uzmite ga ako ce vam biti lakse i idite svi u krasni qurac!
Cesagija, ne seri, brate! Nitko ne govori o 3. entitetu, govorimo o ravnopravnosti. Srbi imaju svoj entitet gdje su većina, pa se razvio pluralizam i okrenuti su ekonomskim temama sada. Bošnjaci imaju svoj entitet FBiH u kojoj su dominantna većina, čak se razvio i pluralizam kod Bošnjaka, ali ne i kod Hrvata koje se stalno pokušava preglasavati - čak i ovaj put s Martinom, a ekonomska pitanja nikako da dođu na red čak i uz bošnjačke prijevare kroz izborni inženjering. Tko je kriv? Kriva je bošnjačka politika koja je očito dobro pelcovana od Srba, pa u njih ne dirate, ali zato udarate na partnere s kojima ste na referendumu '90-te i u Oluji 95-te očuvali BiH samostalnom. Zapitajte se koliko je to korektno s vaše strane i ne upirite prstom u Hrvate, majku vam bezobraznu više. Zemlja tone, grca u problemima, ali vama draže jebbati Hrvata nego pojebbat vlastitu ženu. Kukavice ste, ali to će vam se vratiti ukoliko doista prema Hrvatima ne promijenite ponašanje i gledanje s visoka. :(((
Prikaži sve komentare (86)