Nikakvo cudo nije sto Helez ima najvise a Lijanovic najmanje glasova.Prvi je istinski borac za pravdu i covjek koji je svojom revizijom laznih invalida i boraca ipak uspio da ustedi nekoliko miliona KM za drzavu,mozda i ponajbolji SDP-ov ministar,dok drugi je nista drugo nego lopov koji je ostetio drzavu za 11 mil KM utajom poreza.
Cudi me da su gradjani i ovo usljeli da prepoznaju.KAda se uzmu u obzir globalni rezultati izbora,u mnogo vecoj mjesri su glasali za stranke koje stoje iza 20godisnjeg unistenja i pljacke ove drzave.
Zukan Helez je moralna vertikala za kriminalne SDaovske talibane i Ustase iz HDZa koji su se godinama bogatili tako sto su u prava na povoljne penzije ubacivali ratne profitere,i one koji nisu puske vidjeli,pa su tako 2 decenije pljackali ovu drzavu i ostecicavali njen budzet,a Zukan Helez je u svemu tome zaveo red. Reviziju boracke populacije je podrzao svaki sud,pa cak i taj Ustavni u kojem sjede SDAovski kriminalci,poput Cistacice bivse Seade PAlavric i Mirsada Cemana(to nije Ustavni sud,nego SDAovski sud).
Prikaži sve komentare (59)