Esselamu alejkum svim bracama i sestrama muslimani, srecna i bericetna nam bila Hidzretska 1436....usput da vam kazem, jednostavno ignorirajte provokacije nevjernika (koje vidim po komentarima) a za nevjernike slijedi poruka Sura Kafirun BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM KUL JA EJJUHEL-KAFIRUN LA EABUDU MA TABUDUN VE LA ENTUM ABIDUNE MA EABUD VE LA ENE ABIDUN MA ABEDTUM VE LA ENTUM ABIDUNE MA EABUD LEKUM DINUKUM LIJE DIN Prevod: U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! * 1. Reci: "O vi nevjernici, * 2. ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate, * 3. a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam; * 4. ja se nisam klanjao onima kojima ste se vi klanjali, * 5. a i vi se niste klanjali Onome kome se ja klanjam, * 6. vama - vaša vjera, a meni - moja!”
@Franz_Sablik pa suru koju sam transmetirao to i govori, eto tebi komunizam il sta ti ja znam sta ti hoces...tebi tvoje a meni moje:)))
@Franz_Sablik ja i dalje vas ne razumjem :) sem to sto vi imate zakljucak o meni bez da me znate:) ustvari to je posljedica toga sto se usvrstavaju svi u jedan kos:) greska je gledati Islam po meni ili po mojim djelama ili ne-djelama, jer ja sam samo jedno ljudsko bice sa svojim vrlinama ali i sa svojim mahanama,ponavljam,..ali i sa svojim mahanama jer sam samo ljudsko bice:) ako sam cestitao novu Hidzretsku godinu to ne znaci da slavim kako ne dolikuje ili pa niti znaci da ne slavim, ja samo sam cestitao:)) cestitke i vama licno...iz Tetova...Allah, vama i svima, okabulio dove insh-Allah, i oprostio grijehove insh-Allah...sellam:)
Prikaži sve komentare (276)