Navijao sam za Belgiju svih 90 minuta iako sam spreman zivot svoj dati za ovu drzavu i njene boje, zasto? Zbog covjeka koji nam sjedi na klupi, zbog neznalice koja je uspjela da nas izbaci sa svjetskog, da unisti onu ekipu koja je godinama gradjena, koja je bila spremna sa najjacim na svijetu da se nosi, sad tek tu i tamo vidimo bljeskove dobre igre, samo tu i tamo. Teleca glava nas ukopa, ovaj remi mu je samo produzio vrijeme trajanja kao selektora. Realno, Belgija nas je samljela, da nije bilo srece i Begovica, jos bi nam najmanje tri gola u mrezi bila. Safete odlazi.
pretpostavljam i u ratu da si navijo za Karadzica iako si bio spreman dati krv za ovu drzavu? Zbog covjeka koji je sjedio u vladi..? Ne navija se za BIH zbog Susica il Cire,za BIH sa navija jer si patriota il nisi !!!
Navijao sam protiv Safeta, navijao sam protiv nepotizma, navijao sam protiv toga da nas on vodi, sta trebam, da se ponasam kao ovca i da ga pratim, za sta, za to sto nam je sjebao svetinju, za to sto nas je ukopao, je li to trebam, bojkotujem repku sve dok je ovaj na klupi, i to je moje misljenje. A to sto mjesas Karadzica, idiote, politici u ovom svemu nije mjesto, moj otac je ranjen u ratu, moj dajdza je ranjen u ratu, i ja sam vojnik, spreman zadnju kap krvi da dam za nasu drzavu, ali necu da sutim na ovakve stvari, ne zelim da gledam kako nas pojedinci unistavaju, ne zelim da gledam kako moja drzava pada sa 14. mjesta na 25 , samo radi retarda koji ne zna napraviti taktiku, koji ne zna sastaviti ekipu, koji tjera nade BH fudbala i ubacuje podobne, porodicu i ljude iz bratove agencije. Je li za njega treba da navijam?
Prikaži sve komentare (43)