Željko Komšić je punih 16 godina na raznim opcinskim, kantonalnim, federalnim i drzavnim funkcijama i budzetima. Bio je dva puta Predsjedavajući Gradskog vijeca Sarajeva, pa načelnik Općine Novo Sarajevo, pa ambasador BiH u Srbiji, i sada dva mandata u Predsjedništvu. O kakvim on promjenama govori, osim o promjenama svoje FOTELJE!
Emir Suljagić, koji je prije 2 godine na mrtvo ime pretukao svoju tadasnju suprugu Belmu (Behiju) ne moze nikako da bude u najvaznijoj zgradi u BiH (Predsjedništvo BiH). Kako je tukao svoju suprugu, koja je dijelila krevet sa njim, tako bi i jadni napaćeni narod koji mu ništa ne znači, a na čiji račun živi sve ove godine, od šefa kabineta Adnana Terzića, savjetnika Gradonačelnika Sarajeva, ministra u Vladi KS, pa sve do "Prvog marta", gdje je inkasirao ogromna novčana sredstva.
Ne seri Zeljko izdajnik si ko i ostali...bio si na vlasti godinama i nista nisi ucinio.... Da podsjetim: - dva puta predsjedavajući Gradskog vijeća Sarajevo - dva puta načelnik općine Novo Sarajevo - ambasador BiH u Beogradu - dva puta član Predsjedništva BiH. i to sve zahvaljujući glasovima SDP-a!
Prikaži sve komentare (190)