Da je ovaj narod normalan, pa da se odrekne nacionalnih stranki, mozda bismo i uspjeli u zivotima. Ovako, dzaba ti Zeljko pricas, koliko god mi govorili da su nam politicari olos, veci olos ih postavlja na vlast, jer u ovoj zemlji nazalost nepismeni, polupismeni, krezubi i sizofreni idioti imaju nadmoc nad koliko-toliko osvijestenim ljudima.
Da bi se desilo nešto poput nenacionalne vlade, onda mora za SDP ili DF glasati i narod koj pripada drugim vjerama a ne samo Bošnjaci (većinom). Ovako se Bošnjački narod lomi između nekoliko stranaka, a ostala dva naroda imaju svoje "nenacionalne" stranke poput SNSD-a ili Hrvati poput HSS-a, HSP-a, Lijanovića (koji su u suštini hrvatski) i sl.
A i te nenacionalne, pokazale su se kao lose rjesenje jer se nisu otrgle korupciji i ostalim lopovlucima, zaposljavanju po rodbinsko kumskim linijama itd..sve u svemu, cisto sumnjam da ce nam svanuti koga god izabrali..Ja sam do sada glasala za umjerene i nenacionalne opcije, medjutim i oni su me razocarali..Trenutno dvojim izmedju Zivka i Raguza, a sto posto sam sigurna da Covicu glas ne dam. Mada ni ova dvojica nisu cvjecke, ali su manje zlo od krivoustog.
Prikaži sve komentare (31)