Neka se neko drugi pohvali da je u jednom mandatu učinio više na izgradnji prometne infrastruktureod ove aktuelne vlasti, to je očigledno.
Ne valja kad se ne gradi, ne valja kad se gradi... Eto naseg naroda nezadovoljnog.... Ja vise volim kad se gradi i mislim da je ovo veliki korak za poboljsanje komunikacije sa komsijama.
I OPET SDP-ova PREDIZBORNA KAMPANJA NOVCEM PORESKIH OBVEZNIKA, A PREKO JAVNIH PREDUZEĆA! Gledaj mamlaza p(L)ačenićkih što su se raspisali. Kakva gomila isprazne priče i praznih floskula, da se čovjeku zgadi život od vas. I ako se neko premišljao i vagao da li da vam da glas ili ne, nakon ovog internet marketinga, nakon svih izrečenih laži i spinova, izgubićete i njihovo povjerenje! Pa jeste li vi normani ba?! Nadam se da će SIPA istražiti basnoslovne sume novca koje su se preko ovog portala strovalile na reklamiranje JPA FBiH i Elektroprivrede, a sve u svrhu promovisanja dezorijentisanog i propalog SDP-a! Klasično izvlačenje 100% nenamjenskih para preko državnih firmi. KRIMINAL 1/1!
Prikaži sve komentare (94)