Bravo Bosanac i Hercegovac, pa i titulu u Davis Cupu vam je donijeo rodeni Banja Lucanin sta bi vi bez nas? Nema sporta u kojem vam nismo dali bar jednog kapitalca: Cilic, Ljubicic, Dodig, Alilovic, Buntic, Mulaomerovic, Sesar, Corluka, Loveren itd itd. Ova mala zemlja uvijek je bila rasadnik talenata, i vidim neki dole prozivaju BiH zbog necega, pa pazi damo vam pola igraca i opet u kosarci imamo lika koji vas sve moze dobiti sam, odemo na SP sa repkom u fudbalu, mali Damir sve je bolji i bolji u tenisu, rukometasi izabe svjetsku velesilu itd itd. Gdje bi nam tek bio kraj kad bi vi pravili ekipu samo od svojih talenata??? Ali nema veze BIH je merhametli zemlja kad god vam neko zatreba samo reciti, pa bar to nikad nije bilo problem.
........bolje bi bilo da se vi bošnjaci zapitate koji je razlog da hrvati aklamacijom ne žele nastupati za bh sportske reprezentacije...... .......a što se tiče banja luke, zar to nije bila banovina hrvatska.......
Ma vi ste svi kolektivno pukli iz Hercegovine, jer ovdje nema ni jednog pravog Hrvata iz Hrvatske da komentarise. Ubi se vam KOMPLESKI nize vrijednosti, jer ste ni na nebu ni na zemlji, mislite da vas Hrvati iz Hrvatske vole aha puna im usta pominjanja majke Badnicu i Mamicu, vi ste za njih obicni Bosnaci i Hercegovci samo sto vi mislite da ste nesto. Ljudi imaju dosta svojih problema samo im jos vi falite da dodete po Zagrebu i uzimate im radna mjesta koja njima pripadaju, vi ste njima odnosno njihovim politicarima samo zanimljvi kad su izbori, ali sta ces kad ste pored rodenih ociju slijepi. Dileno pogledas glavu Luke Modrica i sve ti jasno!!! A inace tako nisko sa kometarisanjem samo moze pasti neko Hercegovac sa planine, lijepo je vidjeti da vam je Covic uspio omoguciti internet i na tim visinama. Ugodno lijecenje KOMPLESKA zele vam svi Bosnaci i Hercegovci.
Prikaži sve komentare (45)