Ma Halep je kretenski lik koji je ucjenjivao pojedine ljude iz savezu radi svojih licnih interesa, radio je u licnu korist tjst pokusao je i kad je vidio da ne moze poceo je lazi da iznosi i neistine da prica. Radio je o glavi Susicu unazad 2 godine, takodjer je pokusao Begica da smjeni sa pojedinim ljudima kao sto je Rascic iz SBK itd. To su ljudi koji su mislili ako su clanovi IO da mogu raditi sta hoce i kako zele. Zeljeli su da putuju u avionu sa repkom o trosku saveza na svaku utakmicu, zeljeli su sve premije i privilegije kao i igraci sto su dobijali i dobili za plasman na SP itd. Odavno je on poveo pobunu u IO od kad je vidio da to tako ne moze i nece moci kako je mislio i zamislio. U SB savezu odakle on dolazi je samovolja i rade sta hoce i kako hoce kao sto je slucaj sa NK Novi Travnik koji je odma svrstan u 3 ligu kao novo osnovani klub itd. Nisu savezi privatne stvari Halepa i sve dok to ne shvati i nebude se ponasao u skladu sa statutom NS BiH nece ni prismrditi savezu.
Kretencina i nista vise, nikakav on prljavi ves ne iznosi nego LAZI i samo Lazi za koje ce sigurno odgovarati i biti zbog toga dozivotno suspendovan iz svih organa saveza kao i ostalih instanci Federalnih i kantonalnih. Na sjednicu 2 septembra nece uci sigurno jer ima 6-to mjesecnu zabranu bavljeja bilo cime sto ima veze sa nogometom itd. Ja licno dosta stvari znam iz pouzdanih izvora kad je ovaj ljigavac u pitanju koji nezna ni pricati kako treba a dosao je do IO saveza BiH kupljenim glasovima u svom kantonu i to se zna. Ako savez pocne argumentovano da iznosi dokaze protiv njega zavrsice u zatvoru a ne van saveza BiH, samo savez ne zeli da izlazi u javnost sa tim stvarima nego na sudu kad dodje vrijeme za to. Nije Halep jedini ima njih jos 2-3 ali koji su se sad povukli jer su skontali da ot toga nema nista i da je bolje Halepu okrenuti ledja.
Ti tvoji izvori iznose onako kako im se naredi da pricaju tj u korist pojedinih lopova u Savezu, a to sto govoris da momak ne zna pricati procitaj svoj komentar pun je pravopisnih gresaka potparolu jedan
Prikaži sve komentare (48)