Kako mrzim ovakva drustva. Da je kojim slucajem i investitor pustili bi ga i pored izgleda. Meni izgleda lose ali nikad ne bi pravio big deal od toga. Jel isto tako vracaju anoreksicne ili pretjerano ugojene ljude jer cudno izgledaju ili sta ?
Ovaj svijet je zasnovan na licemjerstvu, pogledaj dva najveća ratna sukoba trenutno u svijetu i sve će ti biti jasno. Da nosi ne znam koliko para kod mene u kuću ne bi ušao. Jer ovo smatram da nije normalno, ok 1-2 ali ovoliki broj... to je opsesija i bolest ! U svemu treba naći mjeru.
Ali znas sta je meni fora u tome. Npr i ja licno ne bi na ovaj nacin modifikovao svoj izgled ali ko sam ja to sad da tvrdim da je to uredu ili ne. Kako sam kazes, ima veliki broj ljudi koji prakticira da na taj nacin mijenja svoj izgled i sta ti mislis kako oni misle o tebi ? Ko smo mi to da kazemo njima sta je uredu a sta ne a ne brinemo o njima dok ih ne vidimo. Ne moras ti njih pustati u kucu ali toliko nekome zabraniti slobodu kretanja pa mu ne dozvoliti ulaz u drzavu samo zbog izgleda je za mene sasvim suludo. A smijem se kladiti da je tip normala i da ti ne bi uradio nista lose i da ga upoznas. Samo je izgled u pitanju i ne vidim sto je to nesto lose.
Prikaži sve komentare (87)