Živi bili pa vidjeli! Na primjeru Željeznog polja ljudska pravda je sahranjena; ljudsko dostojanstvo pogaženo; i najzad šehidska krv izdata/prodata! Onaj koji to radi a zna šta radi - on najbolje zna šta je on: LICEMJER I MUNAFIK! Za takvu kategoriju ljudi zna se šta ih čeka i na ovome i na onome svijetu. To ćemo mi ako Bog da svjedočiti. Ponavljam, na primjeru Željeznog Polja bila je šansa aktuelnoj vlasti da URADI SAMO ONO ZAŠTO JE I PLAĆENA, ONA TO NIJE URADILA - VIDJET ĆETE/ĆEMO KAKO ĆE ZAVRŠITI ONI I NJIHOVE IDEOLOGIJE KOJE TO RADE, a željeznopoljci su u ime Boga učinili hidžru i njima će pomoć stići. Takođe oni političari (npr. juče Suljagić, danas..., sutra,...), koji su GORI OD AKTUELNE VALSTI, koji samo kritikuju aktuelnu vlast a ništa ne rade na pomoći Željeznom Polju, su zaslužili da ne dođu na vlast.
Mudra besjeda. Kad bi smo u vlasti imali bar 1% takvih kao ti u ovoj nasoj napacenoj drzavi bi zavladalo blagostanje i svi bi jeli zlatnim kasikama, a mozda cak i viljuskama. Ali avaj...
Procvat za predsjednika! :D Stare mi kad god sam pomislio da u njima ima nešto ljudsko, našli su načina da me razuvjere! A moram se složiti da su i meni još gori lešinari tipa Fahro i Suljagić koji bi kupili bodove na tuđem jadu. Hajmo nas troje s ovog komentara se obavezat da nakon izbora pratimo šta su učinili i jedni i drugi tj. i vladajući i ljevica. Vidjet ćete da lešianri nisu ništa bolji od starih govnara. Samo dok izbori prođu, niko tamo neće ići.Nažalost!
Prikaži sve komentare (32)