Rangiranje univerziteta u vezi sa uticajem web stranica? Nije vazno o cemu se radi, ali bitno je da su Amerikanci najbolji.
Inace jako pametan narod a postotak nepismenih im veci nego u cijeloj Evropi.Oni su dobri samo za jedno zavadi pa vladaj,Lako je tako biti najbolji u svemu cijeli zivot zive sa tudjih ledja,tudje nafte,tudjeg plina,tudjeg zlata samo je pitanje dokad. jer svemu jednom dodje kraj...
Kraftwerk bas da tresnu toliko i ne tresnu.Znam lika koji je zavrsio fakultet za mnogo manje i to nije nepoznat fakultet,ne radi u struci iako je zavrsio kao najbolji u klasi i to smjer ekonomija i menadzment.Nedavno je nasao posao u firmi da radi na kasi za nikakve pare a guzi ga ko stigne od sefa pa nadalje.Od mog kolege sestra je doktor nauka,pa radi u cvjecari i mota ukrasni papir za minimalac,tako da nije bas sve tako kako se cini.A lako je buraz tolike pare davati kad imaju neiscrpne izvore finansiranja,kad budu sami stekli sve sto imaju a ne preko tudjih ledja,zakulisnih igara,teorija zavjere gdje uvijek neko amerikancima prijeti,i budu imali zavidnu vanjsku politiku,a ne politiku izmisljenih nuklearnih postrojenja i biohemijskog oruzja,nepostojecih teroristickih prijetnji e onda kapa dole.Do tada ce ostati ono sto i jesu prodavaci magle,i zagovaraci oruzanih sukoba gdje god oni imaju interes i dobit.
Prikaži sve komentare (64)