"najsavremenije Ericssonove 3G opreme uz prateće usluge" Najsavremenija 3G oprema, a 4G standard u razvijenim zemljama... Nabavite i najsavremenije VHS kasete, zlu ne trebalo.
Pff sjeti se kad su sva tri operatera rekli pustit cemo 4G mreze u testiranje,besplanto za nase korisnike,oce cunu...a ja sjedim na vilsonovom i hvatam EDGE :3
Ajd ljudi valjate gluposti.. Znak1: Pricas gluposti, mi imamo dosta kvalitetnu mobilnu mrezu, ako pogledas statistke mi smo vrh.. Skoro pa 100% pokrivenost GSM-om, a i 3G-om smo odlicno pokriveni. A za 4G još nema potrebe jer nema dovoljno aparata na tržištu Ado: Pa puštena je 4G mreža u testnu fazu. Testna faza trraje 6 mjeseci i nakon toga se mora kupiti licenca za 4G mrežu. I hajd ovako malo razmisli, kupiti licencu i graditi 4G mrežu u državi u kojoj daj bože da ima 10 000 aparata koji podržavaju 4G. Malo proguglaj pa vidi šta treba sve za 4G. 3G pruža dovoljnu širokopojasnost za svakog korisnika, a pretpostavljam da brzina od 80mbps tebi na mobitelu ne treba. A sigurno je raja u Bosni likvidna da plaća najnoviju tehnologiju.
Prikaži sve komentare (65)