Zasto ne pisete o onome o cemuj je citav svijet pisao i sto cesto govore svjedoci haskog tuzilastva,kako su ABIH i bezbjednosne strukture RBIH vrsile likvidacije vlastitih gradjana da izazovu medjunarodnu vojnu intervenciju te da predstave bosnjake kao ugrozenu stranu ?
Džaba ti ta šuplja priča! Treba biti idiot kao ti i slični pa pored više stotina Srba koje ste sami pobili granatama, od Sarajeva, Tuzle, Zenice, Mostara, Bihaća, i svih drugih gradova, tvrditi da je ARBiH ubijala civile kako bi izazvala intervenciju. Ahmaku, ubijali ste svoj vlastiti narod i to ne može ništa promijeniti. Neka je proklet svaki onaj Srbin koji se pomirio sa tom činjenicom i danas živi u genocidnom entitetu, zaboravivši svoje stradale sunarodnjake, čija je jedina krivica bila što su ostali sa nesrbima.
"Čitav svijet pisao" i "što često govore" !!!- Da bi "izazvali vojnu intervenciju" ABiH je sistemski blokirala grad, zatvorila vodu, struju i plin... Porušila pola grada i ubila nekoliko hiljada svojih građana. Za to vrijeme su "čovjekoljubci" VRS sa okolnih brda, žalili šta se dešava gradu, lično su Karadžić i Mladić nekoliko puta upućivali apele UN i MZ da se pomogne Sarajevu, a VRS je glavni zadatak bio pomoći građanima da napuste grad koji je ABiH "blokirala, krišom su doturali vodu, hranu, da spasu građane Sarajeva.... Koje ti gluposti pričaš, kakav nečovječan mit širiš, da ne postoje sudske presude, video-materijali, da nismo bili savremenici.....
Prikaži sve komentare (96)