Stvarno ne mogu da vjerujem.Ogorcena sam cinjenicom u kakvom svijetu zivim.Palestinski narod se godinama maltretira,ubija, a svijet suti, i posmatra sve to kao da je to nesto sasvim normalno.Nestanu 3 Izraelca, citav svijet se digne na noge, mediji ne prestaju pricati o tome.Od 2000 g. do 2013 god. Izraelsak vojska je ubila 1,518 djece! I niko ne prica o tome.Naravno, treba spomenuti da su Izraelski zatvori puni maloljetne neduzne djece, da se svakodnevno vrse pretresi kuca i hapsenja, da mnoga djeca odrastaju bez svojih oceva jer su zatvorima iako nista nisu uradili.Posjete su zabranjene,tako da mnoga djeca nikada nece vidjeti svoje oceve... Svakodnevno maltretiranje, ubijanje, bombardovanje se desava u 21 vjeku a da mi nemamo pojma o tome, jer mediji nista ne prenose !!
Govoris o ubijenoj djeci, jeste to je žalosno,a tu istu djecu njihovi roditelji salju da kamenicama gađaju izraelske vojnike,tu istu palestinsku djecu roditelji opasaju eksplozivom i šalju u autobuse i kafiće da dignu nevine civile u zrak,tu istu djecu roditelji od malena uce terorističkim tehnikama da bi ubijali Izraelsku djecu....I ti si ogorćena ,MRŠ U P.č.k.u Ma.t.e..... !
U kojem ti svijetu zivis covjece, mozemo li SAMO JEDNOM u zivotu zanemariti ko kojoj religiji pripada i gledati stvari i cinjenice onakve kakve stvarno jesu ?! Protiv tenkova,pusaka,rafala itd.. kamenjem PA KAKO TE NIJE STID UOPCE TO SPOMENUTI ? Naravno da ce bacati kamenje kad nemaju puske.Sto s etice kamenja, roditelji ih uopce ne tjeraju vec djeca to sama rade, i neka rade.Zamisli da tebe neko izbaci iz tvoje kuce, ubije tvoju porodicu i u vrtu ti napravi mali kavez, sta bi ti uradio ? Cestitao im, poljubio ? Ne naravno a bi pruzio otpor ! Sto je logicno...Ne dozvoli da mediji manipulisu sa tobom, vec se malo potrudi i pokusaj pronaci istinu...Pametan si ti decko, samo ako to budes zelio ;) https://www.youtube.com/watch?v=Qp67KehlVGU Ovaj video govori sve...
Prikaži sve komentare (160)