Safete kad sam video onu sliku kako grlis Mesija tacno sam video dasi ili peder ili nesto s tobom nije normalno, jos nijedan trener nije tako grlo protivncke igrace a jedino ti i na lice osmeh ,...... uzasi jos samo jeini trener koji u trenerci je bio tamo , drugo tebi je bilo ovde vaznije da svijet vidi igrace tvoga buraza nego da pobedis , to je kristalno jasno jer slijepac vidi Kolasinac i ne samo on bundeslig je s njim ponosna a tebi je on na klupi, dabi tvoj bratic mogao da pokaze da je on tako vazan ili onaj drugi koji niko nije ni cuo za njega dok se nije pojavio na terenu , smijesno , s takvim igracia bi svako razbio ne samo Nigeriju a i mnoge druge zenje, hvala tebi na usluzi koju si dao idi da te nikada ne sretnemo ,a sada i jos gledas da profitiras na njihovim ledjima kada su oni zasluzili da idu na mundijalu sada drugi da igraju to je zalosno , kazes da si pogrijesi to vidi svako ko imalo razumije fudbalda ovaj mundijal tebi bio za biznis a rezultat je sporedna stvar
Haj nemoj sad ti Alene zezat'...pretjerujes. Osim toga, ko ce ti ba ovoliki clanak citat'? Veci ti je odgovor od clanka je#! mu misa...:-)
Evo ja sam procito i sve stoji sto je reko Alen. Pape je mogo da nas odvede sa ovom ekipom daleko i to svi vide i znaju. Promoviro je svog bratica i samog sebe dok je repka bila u drugom planu gledajuci taktiku mozda i u trecem. Nista pozitivno ne nosimo kuci osim Besic-a i ucesce na Svijetskom prvenstvu!
Prikaži sve komentare (174)