Nemam pojma sto otvorih komentare kad znam sta cu procitati. Kako je samo ovaj narod lako zapaliti. Opet cete birati iste stranke koje stoje i iza paljenja a i iza ovog clanka i koje kako god ne mare ni pola marke ni za vas ni za narode ni za ovu zemlju - pod kojom god zastavom da stoji. Vec za svoju vlast kojom nas ugnjetavaju decenijama. Ali narod ovdje je ili mazohista ili glupav ili pati od amnezije. Ne znam. Mozda na kraju i dobijamo vlast kakvu kao zajednica zasluzujemo. PUNU MRZNJE, RETARDIRANOSTI I VJECITIH "JUCERASNJAKA"
potpisujem komentar sa malim dodatkom - svi (stranke) su oni isti i jednostavno nema boljih/gori...vnago od prvog do zadnjeg a sad, kome dati glas i od dva zla odabrati manje....pitanje je za milju km
Znas, stranke su jedna strana problema. A druga smo mi. Pratim ovaj portal duze. Nikad nije bio profesionalan - ali je nekada bio "narodni". Kritikovao je iz duse i one demonstracije su dobrim dijelom isle od virtualnog bijesa, pa onda organizacije. Ali sada je postao propagandni dobos. No ono sto mene plasi je nacin na koji ljudi skacu ka zakljuccima. De facto je saka huligana zapalila zastavu. Ali se taj ispad stilizira zatako dalekosezne diskusije i budjenje drevnih i strahova i mrznja, da se samo mogu pitati - zasto? Bile su poplave i vlada svih strana je pokazala jednom vise da nizasta nije sposobna. No te CINJENICNE stvari i njihovi znakovi apsolutne i nekompetencije i nespremnosti ce se utabati do oktobra ovakvim "novinarstvom". A sjetite se mojih rijeci - bice ovakvih clanaka jos. No ono sto se pitam je , zasto nas narod tako olako vjeruje? Ja se prvo upitam - ko ke to uradio? Njih saka? Pa ne moze saka budala stojati za skoro milion ljudi! Isto tako ne zelim da mene neko stavi u isti kos ako sutra negdje neki Bosnjak napravi neko sranje. Naucimo se gledati DIFERENCIRANO na ovakve vijesti. Postavljajmo pitanja prije nego sto zgrabimo njihove vec spremne odgovore. I nemojte me pogresno shvatiti- ali, zasto bi se neko ispred jedne zajednice za ovo trebao izvinjavati? Time bi potrvdio ovaj glupavi kolektivni nacin okrivljavanja! Svako je individua i treba da zasebno snosi krivicu. Kod nas se odmah leti generalisanju ili kolektivu. I sve dok se ne naucimo MISLITI SVOJOM GLAVO., ali misliti (!), ne uzimati tudje zakljucke- nece se u BiH nikada nista na bolje promijeniti.
Prikaži sve komentare (299)