Ako vi bosanci zaista mislite da su svi hrvati ovakvi kao sacica ovih jadnika koji pale zastave i glume velike hrvatine onda nesto s vama nije u redu....Ako mislite da 500-1000 budaletina predstavlja jedan cijeli narod opet ste u krivu,upravo ti koji glume velike hrvatine a koji su vecinom i sisli s kamenjara i dosli u grad zagreb pa sad tu glume neke hrvatine i kunu se u domoljubje i ne znam sto sve ne..Njihovo domoljubje je vidljivo na svakom koraku u RH,bijesni mercedesi,bmw-i,porschei i to sve u 10 godina...Valjda vam je jasno sto su te HRVATINE ucinile,popljackale su ono sto se dalo popljackati i ti ne predstavljaju vecinu vec manjinu koja nas je i dovela na prosjacki stap! Takvih hvala bogu ima i kod vas,niste cijepljenji od idiota koji rade za narod tj.za svoj dzep
Upravo to. Mi normalni Hrvati svoje domoljublje dokazujemo poštivanjem zakona RH i plaćanjem poreza u istoj i nemamo potrebu paliti bilo čije zastave da bismo dokazali tko smo i što smo. Da oni zaista toliko vole Hrvatsku, ne bi opljačkali Hrvatsku u vrijeme privatizacije.
RepHercegovino, koji je to jezik na kojem se kaže „nijesi“ i „imadeš“? Hrvatski sigurno nije. Tu naš "razgovor" prestaje. Neće meni nitko, a kamoli Hercegovac brojati krvna zrnca.
Prikaži sve komentare (907)