ha! nevjerovatno! bebama iz usta otimaju! yebes darija kordica koji pece male bebe, ovi ce nase bebe umoriti gladju...mislim, ovo sto se rodi... a inace ocito rade na tome da se te opake bebe ne radjaju nikako... od direktnog, otvorenog fasizma s puskom i nozem jedino ovaj, upakovan u kravatu i hinjski osmjeh dok djetetu polako izbija hapu po hapu iz usta, moze biti gori... fuj!!!!
Vinja, od zaposlenih uzimaju 100 KM, a nezaposlenim daju 60 KM više. Kakvu to poruku šalje i ko se zapravo tu kažnjava? Obrazovane, zaposlene i moderne žene... Ne valja ovo...
ne mislim da su toliko duboki... prije ce biti da je racunica bila ovakva- moooore je nezaposlenih, hajmo im dati sad pred izbore malo vise zbog jeftinih poena i gomile glasova, a to cemo oduzeti u vecoj cifri zaposlenim, kojih je manje (pa manja steta po glasove), pogotovu zena, i to zena kojima dodje mahnita da radjaju na ovaj vakat... obrazovanu, zaposlenu i modernu zenu u ovoj zemlji ne stigne kazniti njena drzava... prethodno to odrade babo, mater, brat, komsiluk, sira i uza rodbina, zatim momak,muz, njegova familija... to su oni komentari tipa "kome ona gonja fakultet i pos'o, kome ce ostavit' sve, ni kuceta ni maceta, umjesto da se uda i radja djecu, za sta je bog i stvorio..." mene su nakon faxa i vec godina staza na poslu redovno pitali sta cekam :D da oplaces... onda sam ja njih pocela pitati da sta cekaju, sto se ne razvode, cujem da im ne ide bas najbolje... pa me prestadose ista pitati :)))))
Prikaži sve komentare (82)