Plemenita ideja, ali nazalost uzmia se od ljudi kojima je i jedna marka zlatna. One koji primaju najmlanje trebalo je iz ovaga izostaviti. I zalosno je sto se odmah sve nakacilo NIksicu, cudan smo mi narod vljda je najlakse kriviti jednog covjeka.
Realno penzioneri vazda prvi plaćaju račune iako jedva preživljavaju, do sada su se svi ukjučili u pružanju pomoći u poplavama. Ali uzeti im novac bez da ih se pita, pa onda kako to udruženje može odličivati o onima koji nisu članovi, i indikativno brate da se Nikšić odmah oglasio....i prikupljeno milion KM....da neće možda taj novac biti prebačen na neke podračune fantomske i ko zna gdje će te pare...ma ne vjerujem ja ovdje više nikome.... žao mi je penzionera vazda se po njima udara...e sada da vidimo hoće li i sa invalidnina boračke populacvijwe po marku dvije skinuti da sebi sabetru para.... e moja Vlado vi pola miliona na računu a penzionere oguliste za milion ccccccccccc
Mirsada bih zasto bi netko vjerovao tebi, kad ti sama ne vjerujes u sebe.Kad bi svi, bas svi tako vjerovali kao ti, nikada se nebi nesto na dobro promjenulo.Pusti suplje price, ostavi ih za sebe!
Prikaži sve komentare (123)