Ako je ovaj krenuo da slavi srpske bitke za slobodu i ujedinjenje juznoslovenskih naroda, zasto ne obidje poprista bitaka iz prvog srpskog ustanka, balkanskih ratova, prvog svetskog rata. Mogao bi da napravi jednu turu preko albanskih planina do Draca, pa zatim da ode do do Krfa i da klekne i pomoli se u mauzoleju na ostrvu Vido. Tu se isto stvarala Jugoslavija. Mi Srbi je stvarasmo 200 godina. Zato je uzasno kad na ovakva mesta dolaze oni koji su toj Jugoslaviji zabili noz u ledja.
a koji to od navedenih ustanaka dobiste , nijedan, za prvi svjetski rat se zahvalite saveznicima i britancimaza pomoć inace bi vas austrija podavila ko kučiće u egejskom moru.
Nož uleđa SFRJ je zabijen kada je Francuska 7, izbacila modernizovano Načrtanije nazvano - Memorandum. Osnova je bila svi Srbi u jednoj državi - po svaku cijenu. Znači Srbija je tada već uveliko radila na rasturanju SFRJ i pripremala se za opciju svi Srbi u velikoj i "moćnoj" Srbiji. To se moglo sprovesti jedino ratom i genocidom! Na kraju i vonim porazom Srbije, kao što je i bilo.
Prikaži sve komentare (129)