Gavrilo je stavio Sarajevo na mapu svijeta. Da ne bi njega niko za nas ne bi ni cuo a ovako htjeli ne htjeli o njemu moraju ucit sirom planete. I umjesto da mu podignu spomenik u sred grara od 25 metara visine on se danas pljuje i naziva teroristom samo zato sto je bio Srbin. Eto to je taj mahalski, malogradjanski ograniceni balinluk koji ne vidi ispred svog nosa. Hvala ti GP za sve sto si uradio za ovaj nezahvalni grad. I hvala Mladoj Bosni, vasa djela su besmrtna!
za mene je terorista svako ko mi okupira zemlju. bih je bila pod okupacijom AU. Ubijen je predstavnik okupatora. Ko zali za njim i ko smatra da je teroristicki cin ubiti predstavnika okupatora svoje zemlje, neka se dobro zapita koliko se moze zvati patriotom. @TouringBiker, po toj logici, da je Srbija okupirala BiH u ovom ratu i da se Sarajevom setka Milosevic sa svojom dragom, tebi bi bio terorist onaj ko ga rokne?! hajd dobro... ;)
Uzmi papak pročitaj neki od mnogobrojnih putopisa evropskih putnika, od 15 do 19 stoljeća, pa vidi koliko si glup i zatucan četničko-komunističkim idiotizmima
Prikaži sve komentare (128)