treba sve linije dati centrotransu samo tramvaje ostavit grasu, a u buducnosti i to privatizirati. tako se radi svugdje u svjetu ovako kako je u nas nemoze. nemoze da me neki sandaklija papak vozi a u ziuvotu nije ceste vidio, a vozila sva smrde unistena, i onda se usude da traze od nas gradzana da im platimo kartu????
ti veze zive nemas ili nisi nigdje isao. svugdje u svijetu je gradski prevoz drzavni, jer to tako mora biti , jer je to drzavni interes, bas kao i vodovod, hitna, kjkp rad , el. distribucija, itd, jer to tako mora iz mnogo razloga.A ti mozes ,, hajvanu,, prvatizovati samo ako imas nesto svoje. GRAS je drzavna firma tj. gradjana ovog grada, i ne moze ga niko privatizovati.zao mi je ,, hajvanu,, ali to je istina, tvoji iz centrotransa, ce platiti svu odstetu GRAS-u, vidjeces uskoro, HAJVANU.
45fakt@ Papak je papak bio sandžaklija ili papak poput tebe iz nekog drugog mjesta. Sandžaklije su uglavnom pošteni i dobri radnici, ali ima i izuzetaka. Međutim, fakat, ti si pravi glupi papan.
Prikaži sve komentare (64)