bas tuzno... ma, vjerovatno puno faktora utice na ovakve rezultate - od velikog broja nepromisljenih, preranih, neplaniranom trudnocom uzrokovanih brakova, pa nadalje... mislim da je glavni problem u samom startu, sto puno ljudi zeli samo da se ozeni/uda, ne razmisljajuci realno o svemu sto takva zajednica donosi... i onda su strasno razocarani sto taj brak nije ni nalik necemu sto su oni zamislili... kada u brak udjes u trenu kada si potpuno zreo za takav korak, onda je to nesto najdivnije na svijetu :)))
Vinjice moja nemaju svi srece, istina je kad kazes da je to nesto najdivnije, ali za to su potrebne srodne duse. A danas je sve teze i teze naci partnera, bar sa moje tacke gledista. Istina je da mnogi polete po pitanju te odluke, i onda cijeli zivot ispastaju. :-)
naravski, draga moja smjeskice :-* mene je familija proganjala sto se ne udajem... ali jednostavno nisam pristajala na osrednjost, niti mi je ikada udaja bila sama sebi svrhom... kada sam upoznala mm, tada sam prvi put u zivotu pozeljela da rodim bebu :))) treba srece za sresti tako nekog, ali bogami smjeskice, treba malo i mozak ukljuciti... danas se cure udaju "jer je sladak", a momci zene jer ona ima "dobre sise", da prostis... mozak 0 bodova...
Prikaži sve komentare (177)