Nikad vise sa smrdijom u zajednici sa bracom hrvatima ,slovencima ,makedoncima ,pa i cernogorcima ako bude opet sudjeno ,ali sa smrdima NIKAD . Jugu su ra*** svrbi ,ko je poravnjao vuovar uzduz i poprijeko ,ko je granatirao i razorio bosnu i hercegovinu ,sa svrbima nikad,imali su sve kao najveca republika ,u njihovoj zemlji je bio gl.grad,sve finacije ,sve glavne institucije najivse para se imalo, ali guzica zinula htjeli ruha preko pogace i zavrsilo se kako se zavrsilo sve ,jednom su probali imali su sve ,nikad vise ,pokusaj li ponovo nestat ce ih sa mape zemlje. Putin sere samatra ukrajnu bratskom zemljom a nonsalantno ulazi i otima teritoriju isto ko nas ekomsije svrbi ,rusija je pokazala skroz drugo lice ,i nije to ta majka rusija koja je pretendirala da bude majka svih slavena .
Jugoslaviju su raz*** takvi kao ti - Bošnjani (tzv. Dobri, ali zna se da su najzliji), Hrvati i Slovenci (provjerene ustaše), i Šiptari-Albanci, koji su uvijek bili marionete tih sila, osim za vrijeme Envera Hodže, ali ih ni on nije uspio pripitomiti kako treba. Srbi su najnedužniji narod za Raspad Jugoslavije! Ponavljam!
Unija sa Srbima je jedini spas za muslimane na ovim prostorima, ali oni to ne vjeruju, tj. povjeruju tek kad budu kod Allaha s.a.w.s.
Prikaži sve komentare (401)