Odakle izvukose ovog zagrebackog skribomana, urednika Behara koji je osnovao doglavnik Ademaga Mesic??? U kojoj carsiji sads Sidran glumi velikog pisca? Prvo je bio u Gorazdu pa ga najurili. Potom u Tesnju, no i gore uvidjeli brzo kakva je to "velicina". Onda se povijenog repa vratio u Sarajevo, po kojem je pljuvao, govoreci kako ne moze da "spava od mujezina koji kresti i budi ga ujutro". Taj ce sutra otici u Beograd, za 500 eura.
mb82mm62m Trebaš imati malo soli u glavi: Pa Akademik hoće natrag u PEN a ti ga nazivaš PEŠK. Znaš li šta Sidranu radiš?
mb 82 Kad ideš u granap u njega ulaziš i izlaziš po vlastitoj volji. Kad ga je napuštao osuo akademik kanonadu optužbi i omalovažavanja za članove PEN-a. PEN nije granap u kojeg se stihijski ulezi i izlazi. Postoje regule i svi ih se pa i akademik mora pridržavati. Konačno, vraća se među ljude koje je teško diskvalifikovao. Sada treba, ljudski je da obrazloži svoj povratak ali on neće.... e, pa neka neće! Time PEN nije postao PEŠK kako ti slabo kontaš....
Prikaži sve komentare (24)