nemam nista protiv Srba, ali imam protiv cetnika. Ako je, a jeste, ovo Ljupko na slici, onda se nema sta pricati ... pa pogledajte samo njegove izjave na ovu temu: "NE SECAM SE". Druze dragi, ne seca se da li mu je Arkan dao pusku u ruke. Aha, ne seca se ...
Pogresno od klixa preneseno, kao i uvijek. Covjek nije negirao da se nekad negdje slikao sa Arkanom. Covjek je tada tamo bio Bog i batina - da vidim ko bi stisnuo, pa odbio. Ali je negirao da postoji slika gdje mu Arkan pokazuje kako se rukuje oruzjem. Sto baca sasvim drugaciju sjenu na sve ovo.
slazem se sa ottmarom, arkan je fakat bio bog i batina, pogotovo u tim fudbalskim krugovima; mozda je ljupko cetnik u dushi, nemam pojma, al zamisli situaciju gdje te arkan kao trenera kluba u kom je on u tom trenutku boss, pozove da se provozate da ti pokaze neku ''prirodu'' i onda te odvede na svoj poligon i pokaze borbernu tehniku, haj mu reci u lice necu i gadi mi se to cim se ti bavis. uz sav respekt za odluku i osjetljivost situacije, malo se pravi sranje oko male stvari. druga je stvar ako postoje podatci da je Ljupko aktivno podrzavao Arkana i njemu slice, a za takve stvari nema dokaza. Druga stvar eno ti Ciro, selektor, pa se citav zivot kuno u politiku Franje Tudjmana koji je bosnu djelio na salveti i direktno podupiru vojno i materijalno hrvatsku stvar u Bosni. Znaci citava prica je ogledalo naseg Licemjerja.
Prikaži sve komentare (44)