Evo kako su mudže "uvažavali" franjevce: "Poznato je, naime, kako je osam mjeseci nakon što su četvorica pripadnika 302. motorizirane brigade Armije BiH ubila fra Nikicu i fra Leona, pod pritiskom domaće i svjetske javnosti, u Sarajevu na brzinu organizirano suđenje, a Vojni sud je neposrednog izvršitelja Miralema Čengića osudio na 11, a pomagače i prikrivatelje toga zlodjela Nedima Zerdu, Semina Mušinbegovića i Vahida Begića na po šest mjeseci zatvora." Prihvatite to.
Prihvaceno...Sve stoji, samo da su bogdo svi, pogotovo srbi poslije rata kaznili svoje extremiste, a oni ih velicaju i prave svece od njih...Samo to....
Jučer bogobojazni Bošnje hoće da razapnu sud koji je onu dvojicu policajaca osudio na po 5 mjeseci zatvora zbog toga što su "omogućili osumnjičenome bijeg", a ovdje se pod pritiskom javnosti, zbog ubojstva dvojice fratara, ubojice osuđuju na 11 odnosno 6 mjeseci. To ti je legendo, nemoj se ljutiti - islamistička džihadlijska pravda. Ako misliš da pretjerujem, molim argumente.
Prikaži sve komentare (45)