I ranije je bilo pokusaja da se najveca Bosnjacka stranka rasturi, ali sve je to navrjeme osujeceno i ova Patriotska stranka uvijek je smogla snage i nacina da si izbori protiv neprijatelja BiH i Bosnjaka, pa tako ce i ovaj put biti, SDA je uvijek bila zu BiH i Bosnjake a Bosnjaci su to prepoznali i nagradjivali ih svojim glasovima, bas kao sto je bilo 2010 i 2012, pa tako ce biti i 2014.
SDA je najveca stetocina za Bosnjake, shvati to jednom. Dok su se cetnici spremali za klanje, Alija je govorio 'mirno spavajte, rata nece biti'. Ili one izjave da ce JNA cuvati mir, a JNA se ukopava oko Sarajeva i preuzima gradove po istocnoj Bosni. Uzeli su nam 49 posto zemlje, a SDA je to prihvatila i legalizovala.
SDA je jedina koja stiti interese Bosnjaka i koja se zalaze za drzavu BiH, zato antibosancima i antibosnjacima i smeta, pa pljuju po SDA bas kao i ti a ko pljuje po SDA pljuje i po Bosnjacima jer oni stoje iza SDA i oni vjeruju u SDA to su pokazali na Izborima a pokazace i sad, SDA je zastitnik BiH i Bosnjaka,
Prikaži sve komentare (20)