ponovno pokusavanje prenosa nemira u republiku srpsku.......ovo nema nikakve veza sa stanjem u federaciji......vidite da momka koji je organizovo paljenja zgrada pustaju da opet to radi...igra je toliko prozirna da nam mozete samo podudlati tvrdu srpsku kitu :))))
Andriću nemiri se prenjeli :))) Eto ti ih danas u parku, nego ufati se šljema i štita i napravi kordon da vam zgradu vlade ne sruše, jbg to vam je jedina zgrada koja na nešto liči, bila bi šteta a i puno je koštala brate :))) Sad ozbiljno ne lozim te, slušao sam onog što vam organizuje proteste kada je gostovao kod Senada na fejsu. Frajer radi 100 puta ozbiljnije stvari nego što se rade po Federejsn i po meni je puno opasniji po vlast nego svi protesti i plenumi kod nas mada svi misle drugačije. Čovjek radi organizovano, vojnički i misli na svaki detalj. Ne radi kao ovi naši " demokratski i transparentno" što je u samom startu osuđeno na propast. Skratio je listu zahtjeva na tri i doveo ih u realne okvire koje vlast da je pametna trebala bi ispuniti ali pošto nije ignorisat će ga a to će im se obiti o glavu. Zapamti andriću da će svaki naredni njegov poziv imati sve veći broj pristalica.
aaaahihihihihihihihiiii....taj lik kojeg pominjes je bio komandant specijalaca koji je rokao srebrenicane...on radi ono sto mu se naredi.....dakle razmisli malo o tom :)))))))))))))).....a sto vas zovu glupi bosnjaci???
Prikaži sve komentare (138)