necu da budem gruba, a mozak se ponekad moze koristiti i kad nije prekasno...a najbolje je da u Bosni sve mozes svaliti na Bakira itd.. kao da su oni pravili djecu..
9gag moram da te malo demantujem. Žena je plodna do otprilike 40-te godine, a naše sranje u zemlji traje već 22 godine.. Dakle djevojka koja je razmišljala kao ti sa 18, je sada stara za potomstvo.. Koliko je generacija trebalo da propusti potomstvo čekajući bolje sutra o kojem nam lažu sve ovo vrijeme? Da je njen muž imao gdje da radi, djeca bi imala pravo na penziju, kao što ga imaju i u Njemačkoj.. Ko je kriv što nije imao gdje da radi? Ko je kriv što naši poslodavci otpuštaju žene koje zatrudne ili traže potvrdu od ginekologa da nije trudna, prije zaposlenja i to na crno.. Ima tu Bakira i sličnih njemu mnogo više, nego što se čini..
a cekaj, gdje je sad tacno moja greska u razmisljanju? zasto nije dovoljno imati jedno dijete ili nikako ne radjati djecu kad dobro znas da ni ti nemas krov iznad glave i kad si sam gladan? jel to egoizam ili sta je?
Prikaži sve komentare (90)