Ma narodu je dozlogrdilo, sram da bude studente RS, danas je trebalo da i BL bude 1000 ljudi, zar je u RS nesto bolje, Dodika nas je zaduzio do guse, prodao sve sto je mogao prodati, nezaposlenost totalno, joj Dodo ala ces puci na izborima od svog Srpskog narode , protiv sam vandalizma ali prvih bih zapalio onu zgradu vlade u Banja luci u koju je ulozeno 220 milona km od toga koliko stvarno u zgradu a koliko Dodiku i njegovim poltronima. Dosta mi je Dodikovog Srbovanja, RS je tu nece nikud nestati dajte da zivimo da omladina ima buducnost dzaba nam i RS ako buduce generacije je napuste. A sad o Federaciji svaka cast obicnom narodu gladnom i napacenom, ovi Bosnjacki politicari koje vrtite od rata a i samom ratu su ucestvovali i istom doprinjeli nisu nista bolji. Treba nam mlada krv na politickoj sceni neko ko ce se boriti za bolji zivot, za ekonomski razvoj itd. RS je tu nece nestati kao i Bosna mani te se suplje price kojom nas zavode, RATNI POLITICARI DOSTA, HOCEMO RADNA MJESTA MAFIJO
@ Jolle svaka ti cast! Napokon neko ovdje neko ko razumije politicku manipulaciju, i ko prihvata ono sto nece nikome da steti, a spreman je da mijenja na bolje ono sto se moze promijeniti! Sad nam trebaju ovako realni ljudi "hladne glave", gradjani cijele bih i politicari!!
Ne seri Franc nije Dodik ni stvorio RS da ga tu branis okreni se oko sebe pogledaj kako narod zivi to sto gradjani nisu palili je dobro al narodu je ova vlast dozlogrdila i Dodo pada.
Prikaži sve komentare (95)