Protesti su pravo svakog covjeka, ali stvaranje nereda nije ono sto treba da se cini, prvenstveno iz razloga sto su kamenovani policajci koji moraju obaviti svoj posao, samim tim dolazi i do reakcije specijalne jedinice. To je procedura koja je svim gradjanima poznata. Najzalosnije je to sto su ovdje iskoristeni radnici ovih firmi jer po njihovim izjavama niko od njihovih ljudi nije bio odgovoran za dogadjaje od juce.
Policija ima alternativu, narod je nema. U BiH zive samo jos oni koji su na drzavnim jaslama a obicnim smrtnicima se odbija od zalogaja da bi se oni namirili, policija spada u istu kategoriju. Da posjeduju trunku morala, polozili bi svoju opremu i pridruzili se narodu. Narod u BiH, poslije 20 god. pljacke, od politicara pa do policije, Ima pravo da upotrijebi sva raspoloziva sredstva, ja ih potpuno razumijem i podrzavam. Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja...
ne s...ri bogati, po tebi je najbolje da sjedimo i cekamo da se smiluju i da nam padne sa neba. Jeli ona starica bacala kamenice pa je onako vuku po asfaltu?!!
Prikaži sve komentare (181)