ovakva situacija ne odgovara narodu, ALI odgovara vlasti...kao Hrvat imam pravo da postavim pitanje ovoj trojci i svima iz vlasti... 1. koliko je prije 92 bilo Hrvata u Bosni a koliko u Hercegovini 2.zašto su nestali Hrvati sa vjekovnih posjeda..Vareš, Jajce, Posavina, okolice Tuzle pa i iz Sarajeva.... 3. što je učinla vlast da dokaže broj stradanja Hrvata u BiH i učestvovanje u obrane BiH...javno da svi znaju 3. koliko Hrvata radi sada u tzv. Hrvatskim firmama u BiH... 4. gdje je nestao novac koji je slala Hrvatska za osnovnu i kulturnu pomoć poslije rata 5. gdje je nestalo oružje koje je Hrvatska poslala početkom 92 za naoružavanje Bošnjak i Hrvata širom BiH... .
U pravu si postavi pitanje al osnovno pitanje za koga i zašta se borio HVO- Nigdje ama baš nigdje u njihovim postrojbama nije nilo obilježja države zua koju su se navodno borili BIH,Srbi su fuj ali vi hrvati fuj na kvdrat. izašli ste na referedum da bi se odvojili od Juge a več tada imali olanove sa Herceg -Bosnom i pripajanja Hrvatskoj,Zato vam je šestorka u Hagu i osuđena,Naspram HVO-o u HOS-u su na svakom komandnom mjestu bila obilježja za što se boriš tj BIH.I ne serite više više je srba bilo u Hrvatskoj paa su završili u Srbiji tako če te i vi u Hrvatskoj.
primo..ti ne poznaješ povijest BiH pa ti opraštam.....ovu podjelu BiH o kojoj maštate nikad niko nije dokazao , samo medijska naklapanja...a podjela 96 Prlić i kompanija što je zagovarala...pa upravo zbog ovog danas ....ali najviše iz osobne financijske korist......nemam ni vremana niti volje da ti pojašnjavam ovim putem koje podijelio BiH i kako...ali znaj ako ovako se nastavi . BiH će ekonomski biti uništena sama od sebe
Prikaži sve komentare (126)