"Od Komšića stvarati izdajnika građanske BiH te osobe koja je iz sujete prema SDP-u spreman na koalicije i sa najvećim političkim protivnicima, povezivati Fahrudina Radončića sa raznim četničkim pokretima i srpskom mafijom, stvarati percepciju da je SBB dio izvršne vlasti i da učestvuje u raspodjeli javnih preduzeća, kreirati percepciju da je SDA glavni krivac za sadašnju situaciju, stvarati percepciju da SDP nema nikakvog utjecaja na bilo kakve procese u javnim preduzećima, državnim agencijama(ministarstvima", stoji u instrukciji. U istoj instrukciji se savjetuje otvaranje lažnih mail adresa na Gmailu i Yahoo, uz pomoć kojih treba da kreiraju tri nicka na portalu Klix.ba, te više lažnih profila na Facebooku. Savjetuje im se i registracija na fan stranicama portala ***.ba, bljesak.info, haber.ba i avaz.ba.
i ovim se sluze: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12195/sdp_bih_pochela_prljava_kampanja_bice_posla_za_organe_sigurnosti.html
Ima ovdje raznih političkih poltrona koji razvlače i ovo malo pameti ovom napaćenom narodu al sdp poltroni su daleko najgluplji i najbezobrazniji.
Prikaži sve komentare (67)