"Inače, Katar će za potrebe ovog SP-a morati sagraditi sve stadione na kojima će se turnir igrati, a onda ih većinu srušiti, jer će postati neisplativi nakon odigravanja turnira." Najbolje od svega je to što će stadione izgraditi europske firme, a na kraju ih i porušiti europske firme ili amerikanci.Potvrđeno je da će Britanske građevinske i arhitektonske firme će za ovo prvenstvo zaraditi oko 20 milijardi funti. Za dizajne 5 stadiona je zadužena njemačka arhitektonska firma Albert Speer & Partners. Firmu vodi Albert Speer Jr., inače sin Hitlerovog arhitekta i Ministra industrije i naoružanja Alberta Speera. Uglavnom jako dobra prilika za mnoge europljane koji žele zaraditi pare.
Ispravka. Projekti britanskih firmi u Kataru vrijede 20 milijardi dolara, ne 20 milijardi funti. I to je vrijednost projekata. Ne zna se točno kolika će biti zarada. S obzirom da Arapi plaćaju većinu toga, vjerojatno će biti golema.
Albert Speer bez obzira na Nacizam, bio je jedan od najboljih i najsposobniji ekonomista svih vremena. Njemacka je 1944 godine, unacot bombardovanjima fabrika i infrastrukture, imala veci obim industrijske proizvodnje, posebno naoruzanja u odnosu na 1940-tu. Da je nama znanje Alberta Speera da izvuce BiH iz govana u koju su nas demokrate uvukle.
Prikaži sve komentare (39)