Meni nije jasno kad sav narod pljuje po politicarima po Radoncicu,prijeti bombama,puskama,pistoljima,cak i benzinom da ih se zive zapali,onda svi klicete uraaaaa,a kad to uradi neko s bradom i to iz Sirije halo iz Sirije odjednom ste merhametli, kao on prijetnja po nacionalnu sigurnost..Mislim da je ovdje gl. problem njegova pripadnost pokretu koji vi osudjujete,ne volite,mrzite a ne njegove prijetnje i ono sto on radi od svog zivota. I boli vas briga i za Radu i Rasima vec eto bitno je njemu majku spomenuti i fameliju u negativnom kontekstu i pri tome pisati kako ste vi muslimani kakve ova vjera treba,a nemate osnovnog kucnog odgoja...
Mi ne šaljemo prijetnje smrću ljudima i ne pucamo po ambasadama. Islam je religija tolerancije i mira i sve što fundamentalisti rade jeste stvaranje negativne slike o istoj. Svaka filozofija je opasno oruđe u rukama budale. :)
@ anti jeste,a isto tako islam nije vjera ljencuga I pasivnosti I samog pricanja gledaj ti sebe prvo. I akonje jedan puco po ambasadi znaci svi ce sad. nadam se da si pametniji malo. Mislim da je malo nerealno da govorimo braci da budu toleranti dok I'm granate padaju naglavu I dok se diktator izivljava nad civilima ??
Prikaži sve komentare (413)