Sta ba zabraniti-postrojiti sve treba k'o hazmanovite krmke.To isto treba uraditi sa SDA&SDP, a SDS &HDZ-poslati na prevaspitacanje u Banjaluku Dodiku.
NPD su mace šta je SNSD, veći nacionalista i fašista je bio samo Hitler i možda Milošević&Karadžić duo, svijet zna da je Milorad vodeći krmak u ovoj zemlji i da nam zbog toga svima nema napretka, nikome, pa ni tebi Arsene ako živiš u Bosni. Slažem se s tobom da i ostale treba "postrojiti", ali dok ovaj Goering bude upravljao entitetom sa željom da od toga stvori državu ili da dio Bosne pripoji drugoj državi,i dok "državna " televizija RTRS bude televizija koja je pod palicom jednog čovjeka, sa akcentom na nacionalističku pripadnost i huškačkom propagandom protiv svakoga ko se ne smatra srbinom, reci ti onda meni koja je razlika hitlerove propagande u "Mein Kampf-u" i njegovoj viziji 3.Reicha, od ove Dodikove Banja-Luke, Prijedora, odnosno Republike Srpske, kao što ime samo kaže, entiteta tri konstitutivna naroda. Nema nama života druže, ako misliš da ću ti ja dati dio Bosne da je poneseš negdje gdje samo ti i tvoja djeca, zato što ste srbi možete živjeti, nisu ljudi džaba ginuli...
Nisam te ja za to pitao -Ti ''ko Svabo,samo traj-la -la '' Nece Srbi nigdje nositi-ni Trebinje,ni Banjaluku, ni Focu ni Jahorinu, gdje da ih nose ,pa to je vjekovna Srpska zemlja.Kada su to Romanijci ili Paljani bili veci ljubitelji muslimana nego Srba u BiH.-nikada. Muslimansko Sarajevo-bascarsija je za njih bila isto sto i Izmircarsija, tudje,pa tudje.Zato ni danas ne prihvataju Bascarsiju za svoje vec za tudje,a Pale,Banjaluka,Gacko ,Prijedor ,Bijeljina -uvijek svoje i samo svoje,a uljezi u ta Srpska mjesta su mogli uvijek da zive mirno ako se mirno ponasaju.
Prikaži sve komentare (9)