Sa reformom, danasnji radnici nece dozivit penziju, pizda li vam materina, a oni debili penzioneri podrzavaju ovaj zakon, zato sto ih ja izdrzavam, a njih boli *** sto njihovi sinovi i kceri nece imat penziju vec umirat na nogama.
Ti "debili penzioneri" danas cesto od te mizerne penzije izdrzavaju citavu porodicu, od i po 3 generacije pod jednim krovom. Koji su mahom zaradili za onog sistema i koji ce da ostave djeci u ovom sistemu. To sto su danasnji Bosanci i Hercegovci nesposobni da misle dalje od sta ce danas popit/pojest/zapalit pa glasaju uredno za lopove koji im otimaju buducnost na ime nacionalnog identiteta i vjere - bolje nismo ni zasluzili. Prodat cemo za 40 godina pola zemlje Kinezima da prave kuce i vikendice i zivjet ce nas oko milion i po preostalih Bosanaca (90% toga u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci) od poreza koje ce placati 4 miliona Kineza i 2 miliona Nigerijaca. Ako se i to sjetimo.
Meni nisu nista ostavili, niti imam ikakvog hajra od njih. Sve sto imam, sam sam sebi obezbjedio, i oni su za mene i dalje debili, jer me samo glava od njih boli.
Prikaži sve komentare (61)